Coating

Kr 4500,-/Service

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til coating af bil eller noget helt andet? Så kontakt os gerne.

Telefon

(+45) 21 73 64 94

Email

aagaardbilpleje@hotmail.com

Professionel Coating i Varde

Er du på udkig efter den optimale beskyttelse til din bils overflade? Aagaard Bilpleje i Varde specialiserer sig i højkvalitets coating, der ikke bare beskytter din bil, men også giver den et fornyet og flot udseende.

Dybdegående Forberedelse Før Coating

Vi forstår vigtigheden af en solid forberedelse. Din bil undergår først en grundig nedvask, efterfulgt af en 2-trins polering, der sikrer den bedste overfladekvalitet. Hver bil bliver omhyggeligt håndvasket, og med vores Claybar-behandling fjernes selv de mindste mikropartikler. Til sidst bliver bilen afsprittet, så den er helt klar til den beskyttende coating.

Giv Din Bil Den Bedste Behandling

Ønsker du at give din bil den bedst mulige beskyttelse og glans? Kontakt Aagaard Bilpleje i Varde og lad os forvandle din bil med vores professionelle coating service.

Kabine Rengøring

Dybderens din bilkabine med vores omfattende rengøring.

Polering

Giv din bil et foryngende udseende med vores polering.

Rudeforsegling

Optimer din køreoplevelse med vores rudeforsegling

Giv din bil en coating behandling

Ring op

Coating af bil i Varde

Ved Aagaard Bilpleje i Varde er vi specialister inden for keramisk bilcoating. Med vores ekspertise sikrer vi din bil en fremragende beskyttelse, der holder lakken intakt og skinnende i længere tid. Vores keramiske coating er designet til effektivt at beskytte mod daglige udfordringer, så din bil altid præsenterer sig fra sin bedste side.

Hvad koster en coating?

Hos Aagaard Bilpleje i Varde tilbyder vi keramisk coating til en fast pris på 4500 kr. Dette sikrer, at du får en førsteklasses behandling, der giver din bil den ultimative beskyttelse, alt imens den skinner smukt. Uanset bilens størrelse og specifikke behov er prisen altid konkurrencedygtig og transparent.

Hvad er keramisk coating?

Keramisk coating er fremtidens bilpleje. Den består af avancerede nanopartikler, som danner et ekstremt hårdt og slidstærkt lag på bilens overflade. Denne type coating giver ikke kun en imponerende glans, men beskytter også mod ridser, UV-stråler, salt og vejforurening. Det er en investering, der sikrer din bils udseende og værdi.

Hvordan fungerer en coating?

Coating er processen med at påføre et beskyttende lag på bilens ydre. Den keramiske coating, vi bruger hos Aagaard Bilpleje, binder sig til bilens lak på mikroniveau, hvilket skaber en hård og langvarig beskyttelse. Udover at beskytte, giver det din bil en glans, der får den til at fremstå som helt ny.